Várnai László

14. körzet

Sziklai Anna (58) gyógyszervegyész
SziklaiAnna

26 éve élek Zuglóban, jelenleg a kerület egyik legelhanyagoltabb önkormányzati tulajdonban lévő házában, a Nagy Lajos 104-ben lakom.

A Richter Gedeon vegyészeti gyárban dolgozom 12 éve kutató fejlesztő technikusként.
Két lányom van, akik közül a nagyobb jelenleg is Zuglóban lakik négy tüneményes unokámmal, akikkel sok időt töltök.

Megválasztásom esetén szeretném elérni, hogy az elhanyagolt Nagy Lajos Király útja nyerje vissza régi fényét, a házak felújításra kerüljenek, a bennük élők komfortosabb lakásokban élhessenek. Szeretnék tenni azért, hogy a látványos, de felesleges beruházások helyett az iskolák, óvodák, bölcsődék legyenek felújítva, rendbe téve, és felszerelve. Egyik fő célom képviselőjelölt társaimmal együtt a városliget megvédése az eszement múzeumi negyeddel való beépítéstől.

Mit tennék?

• a Nagy Lajos király útjának – a Civilzugló programjával megegyező módon történő – átépítésének elérése: legyen több zöldterület, legyenek éttermek, kávézók, rendezett közlekedés, bicikliút!

• Egressy tér felújítása – a tér ma nem tér csak lebetonozott placc, hiányoznak a padok, a növényzet, mennyivel más lenne pár pad, és egy kis szökőkút - Bosnyák tér lekövezésére költött összeg töredékéből látványosan fel lehetett volna újítani.

• Az Egressy út Nagy Lajos sarkán éktelenkedő építési gödör megszüntetése.

• Elodázhatatlan a Hermann Ottó általános iskola tornaterem bővítése. A régóta ígért sportcsarnokot a Kövér Lajos utcában meg kell építeni, mely egyszerre lenne használható a kerület sport és szabadidős rendezvényeihez, mind az iskolának tornateremként!

• A kivágott fák helyére újakat telepítsünk!

• A Mogyoródi út és az Egressy útra kerüljön bicikliút, épüljenek meg a tervezett biciklitárolók!

E tervek megvalósításához kérem támogatását!

Sziklai Anna
06 20 548 4798

Jelöltjeink megtekintése

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.